Leder efter en der ikke fisker...

Ansøgning til Projektmidler

Først og fremmest skal der lyde et; Godt Nytår! Jeg håber, at alle er kommet ind i det nye år med alle lemmer i god behold.

I forbindelse med, at Den Danske Naturfond i 2017 åbnede op for en pulje på 15 milioner til naturforbedrende projekter.

Så har jeg henover julen forsøgt, at finde et projekt, som vi kunne søge penge til at få realiseret her i vores lokalområde. Et af projekterne var bl.a slyngning af stampmøllebækken inde i Odder By. Som her ses en skitse af;

Et tænkt projekt i Stampmøllebækken

 

Desværre har det vist sig, at fonden ikke støtter projekter, som udgør sig på offentlig ejet jord. Projektet kunne ellers blive rigtig og bidrage med en masse rekreativ værdi til Odder By. Men der skal ikke gives op endnu.

Næste skridt er at finde en eller flere lodsejere, som kunne tænke sig at være med til, at lave noget nyt eller tilbageføre noget natur til kommunen. Så hvis I kender eller har kendskab til nogen personer, som har et ønske om, at få lavet noget ved der vandløb i haven eller ude ved markerne. Så giv endelig besked.

 

Projektmidler

Der må meget tænkes og drømmes stort. Jo længere vi kommer over 100.000 jo bedre er det næsten. Der vil dog maks blive givet 1,5 millioner inkl moms til et enkelt projekt. Til et kommende projekt er der selvfølgelig nogle forskellige krav. Dem kan I læse mere om her: Søg Projektmidler

Projektet kan f.eks indeholde følgende ting:

  • Fjernelse af rørledning
  • Genslyng af vandløb
  • Forbedring af biodiversitet
  • Fjernelse af generelle spærring
  • Skabelse af vådområde
  • osv

 

Samarbejde

Der er allerede etableret kontakt og samarbejde med Odder Kommune & Danmarks Sportsfiskerforbund i håbet om, at vi kan finde noget som kan gavne Odder Kommune.

Ansøgningsfristen for at komme med et oplæg til et projekt er senest 5. Februar 2018 og derfor skal der også arbejdes lidt hurtig. Derfor er der et arrangeret et møde på Torsdag d. 11 Januar – har I nogen ideer allerede nu. Så hører jeg meget gerne om dem.

 

Kontakt

Skulle man have nogen forslag eller ligende må I meget gerne kontakte mig på nedestående oplysninger.
Alle henvendelser vil blive taget seriøst.

Med Venlig Hilsen

Christian Kjeldsen

Tlf: 28 55 65 50
Email: kjeldsenc@gmail.com

 

Skriv et svar