Leder efter en der ikke fisker...

Ændring i kalender – m/ Flytning af Gjerrild tur

Hej OSF´er

Vi har netop offentliggjort aktivitetskalender for 2020. Der har desværre sneget sig et par fejl ind og derfor kommer her en opdateret version af kalenderen.

Ændringer:

  • Gjerrildtur er rykket en weekend frem og afholdelse fra Fredag d. 24 april – Søndag d. 26 april. Årsagen er, at det desværre har vist sig, at huset ikke var ledig den planlagte weekend.
  • Duckrace, som vi afholder i samarbejde med KøbOdder til Open by Night i Juni er kommet med i kalenderen.
  • Nogle enkelte arrangementer har ændret navn.

Det arbejdes der på:

Udover disse ændringer arbejdes der i øjeblikket på, at få en aftale i hus omkring et foredrag omhandlende Pighvarfiskeri fra båd m/Tore Svendsen. Da Tore var i efteråret og afholde foredrag om Test Tunfiskeriet ved Skagen synes der at være interesse omkring sådan et arrangement.

Der arbejdes ligeledes på at finde en dato omkring afholdelse af et fluekastekursus m/ John Petermann fra nordicanglers.com i Viby. Det nærmeste vi lige pt kommer på sådan et arrangement er engang i Maj.  Hold derfor øje med hjemmesiden med henblik på deltagelse i dette.

Forslag:

Husk at I altid kan komme med jeres forslag til arrangementer.

Skulle der dukke et foredrag op eller noget andet, som I godt kunne tænke jer at opleve. Så tøv ikke med at henvende jer til bestyrelsen. Som udgangspunkt er det altid muligt, at udskifte en af fastsatte hyggeaftner med et andet arrangement.

Vi er også åbne for arrangementer som kunne passe ind i en weekend.

Download Aktivitetkalender 2020

Med Venlig Hilsen
OSF – Bestyrelse

Skriv et svar