Leder efter en der ikke fisker...

Grejhygge d. 19/1

Sidste år synes jeg, at der manglede et arrangement her i Januar måned. Derfor var det oplagt, at lave en dag i en weekend. hvor folk kunne komme forbi og hygge i fællesskab ved Stampmøllen.
Den dag blev her i weekenden d. 19/1.

 

Hvem kiggede forbi?

Dagen var sat til at starte kl 10:00 og den første der mødte op udover undertegnede, ja det var Jesper Cholewa som havde taget den lange tur fra Aalborg blot for at hygge med os. Udover Jesper mødte også Bøhme og Michael Vittrup op og var klar til at pudse om grejet således vi kunne blive klar til forår.

Men vi var skam ikke alene. I løbet af dagen stak flere hovedet ind forbi og fik sig en snak og en kop varm kaffe. Heriblandt Jørn Mortensen, Ejner, Karl og Lars Aarø som var så venlig, at skyde et par billeder til eftertiden.

 

Ikke helt færdig

Efter en 4 timer slap kaffen op og det var tid til at splittes. Jesper og jeg synes dog, at nu han var kørt den lange tur herned, så skulle vi også ud og teste den lokale kyst af. Valget faldt på Kysing Strand, men her var ikke meget at komme efter.

Dog kunne jeg konstaterer, at kysten har ændret sig meget med det blæsevejr som vi allerede har haft. De første dage på året havde vi flere dage med forhøjet vandstand og det ses tydeligt på trappen ved nudisten, hvilken indvirkning det har haft på skrænterne.

Da klokken var ca. 16:30 søgte vi dog atter imod bilerne og vi kaldte det en dag. Det var vældig hyggeligt, men også ret overraskende! Jeg tror ihvertfald, at det er første gang jeg har købt en hel kanelstang og har måtte tage en hel kanelstang med hjem igen efter at have tilbudt den til 4 mænd.

Tak for denne gang.

 

 

Skriv et svar