Leder efter en der ikke fisker...

OSF Nyhedsbrev Maj – inkl. weekendtur Gjerrild

Her kommer en opdatering i forhold til den kommende måned (Maj) og lidt om hvad april bød på.

**Husk sidste tilmelding til weekendtur – Gjerrild er tirsdag d. 9 maj**

Oprydning langs Odder/Rævs Å

Endnu engang har vi været i Assedrup Engene for at samle affald. Heldigvis kan vi notere os, at mængden virker til at være mindre end de forgangne år – dog er lykkes det at samle til sammen ca. 2 fuld affaldssække.

Hvad årsagen til den faldne mængde er vides ikke. Men der kan spekuleres i flere forskellige scenarier;

–          Om det skyldes mere fokus på at smide det i åen i det bynære miljø.

–          Lystfiskere tager noget med retur i forbindelse med fiskeri

–          Affaldet spreder sig mere vi de nye oversvømmelser i vinterhalvåret

Hvilket scenarie der er mest korrekt kan diskuteres. Men det skal også nævnes, at vi går de samme strækning og afstande fra åen år efter år. Måske er det tid til at prøve nye strækninger og se omfanget i disse områder?

I alt 6 mand + et par børn var fremmødt på dagen til at tage en tørn for naturen.

Weekendtur Tunø

Weekendturen til Tunø havde i år god opbakning med i alt 11 deltagere – præcis nok til at fylde alle pladser ud omkring spisebordet på Tunø Skole.

Turen bød på gensyn med et par medlemmer vi ikke har set i et stykke tid, og det var rart at se, at vores selskab ikke er glemt, men derimod savnes. Stemningen var god og humøret højt.

I forhold til fiskeriet blev der i alt fanget 9 havørreder på turen, hvoraf Søren Drasbæk stod for den helt klart største med en pæn blank fisk på hele 71 cm.

Hele øen rundt blev fisket (pånær Nørreklint der er fredet fra april-juli) og kun et enkelt sted lykkes det at finde de bide lystne havørreder.

Turens endelige pris pr. deltager lød 230 kr for hele weekenden ekskl. Færgebillet. Det kan næsten ikke gøre billigere.

Kommende arrangementer

Den kommende tid kommer til at byde på fælles kystfiskeri, klubaftner og ikke mindst weekendtur – Gjerrild, som afholdes d. 12-14 maj.

Her vil der være overnatning i RSK-huset, som ligger 20 meter fra vandkanten ved Gjerrild Klint. Her kan der opleves store havørreder, fjæsinger, fladfisk og hornfisk. Nogle mere i sæsonen end andre.

Sidste chance for tilmelding vil være tirsdag d. 9 maj og tilmelding sker ved svar på denne mail eller opslag i klubhuset næste tirsdag.

Har man brug for samkørsel til Gjerrild anbefales det at møde op på tirsdag og forsøge planlægning med andre fremmødte.

Aktivitetskalender Maj/Juni

DagDatoTidspunktStedArrangementNoteAnsvarlig
Tirsdag9. majKl: 1900-2100Stampmøllevej 57, 8300 OdderKlubaften m/ tilmelding til Gjerrild weekendturDenne aften er der sidste tilmelding til weekendtur – Gjerrild KlintBestyrelsen
Fredag-Søndag12-14. majHele weekendenRSK hus v/ Gjerrild Klint – Ræbækvej 4, 8500 GrenåWeekendtur – GjerrildWeekendtur til Gjerrild Klint med ophold i RSK hus.Tonny Jensen
Tirsdag16. majKl: 1900-2100Hølken StrandFælles kystturVi mødes ved Hølken Strand til kystfiskeriBestyrelsen
Tirsdag23. majKl: 1900-2100Stampmøllevej 57, 8300 OdderKlubaften Bestyrelsen
Tirsdag30. majKl: 1900-2100Alrø DæmningenFælles kystturVi mødes ved parkeringspladsen der ligger ved starten af Alrø DæmningenBestyrelsen
Tirsdag6. juniKl: 1900-2100Stampmøllevej 57, 8300 OdderKlubaftenTilmelding til SommerafslutningBestyrelsen
Tirsdag13. juniKl: 1800-2100Stampmøllevej 57, 8300 OdderSommerafslutning på 1. halvårFællesspisning m/ grill (nærmere info senere)Bestyrelsen

Skriv et svar