Leder efter en der ikke fisker...

Nyheder

Tur til Lystfiskermesse – Middelfart 2023

d. 15 januar var jeg og Martin Kammer taget til lystfiskermesse i Middelfart – en messe for der efterhånden har eksisteret i 4-5år inkl. Coronatiden.Messen dækkede alt fra brugt fiskegrej solgt af private og medlemmer af dansk grejsamler forening, til iværksættere der har startet deres egne lystfiskerbrand indenfor gennemløber, gummidyr, blink osv.

Fælles regnbuejagt i Odder Å

I forbindelse med registreringen af undslupne regnbueørreder i Odder Å systemet om torsdagen d. 8 december besluttede Jens Knudsen og jeg, at vi måtte gøre en indsats for at mindske den skade de ville kunne forvolde på vores naturlige bestand af ørreder.

Derfor forsøgte vi hurtigt at samle en lille task force til en indsats søndag d 11. december fra kl. 1300. Task forcens formål ville være at forsøge og fange disse regnbueørreder via liste snilde og fangstnet.

OSF Aktivitetskalender 2023

Du kan nu studere aktivitetskalenderen for OSF i 2023 og vælge de aktiviteter, som du gerne vil deltage i. 😊
 
I 2023 vil vi med et par arrangementer i løbet af året forsøge at række ud til det vante fiskere efter havørreder, som vi ellers normalt dyrker.

Der vil bl.a. være en tur til P&T Fyelmose og en tur til Astrup Mose hvor der vil være mulighed for at fange forskellige arter såsom skaller, aborre, gedder og andre fredfisk.

1 2 13