Leder efter en der ikke fisker...

Forenings Nyt + Kommende Weekendstur

Forenings Nyt!

Det er ved at være et lille stykke tid siden, at jeg sidst har sendt jer en opdatering på hvad der foregår i OSF. Det seneste jeg kan ærinder er en mail fra Rundvisning i Fillerup som var tilbage I Februar.

Derfor er det vist på tide med lidt nyt. Der vil være en del nyt for de der ikke får kigget så tit på vores nye hjemmeside eller som af forskellige årsager ikke er på facebook.

Foråret har for alvor meldt sin ankomst til lille Danmark. I sidste uge oplevede vi både sne i starten af ugen og 20 grader om søndagen. Forunderligt hvordan vejret kan svinge.

Men foråret betyder også aktivitet i foreningen. Vi er begyndt at afholde vores klubaftner ved de lokale vande, da både vejret og den senere solnedgang tillader lidt mere om ude aktivitet.

 

12.09.2009. Gjerrild tur med OSF

 

Weekendtur:

Det er dermed også snart tid til vores første årlige weekendstur. Vi har i år valgt, at tage til op til huset ved Gjerrild her i foråret. Måske kan det i forårssæsonen lykkes os at fange nogen rigtig flotte fisk på de kanter.

Der er netop kommet meldinger om, at sildene har ramt Hvide Sande. Så sildstimmerne og de store sildeædere af havørreder forventes at ramme disse kanter inden for 1-2 uger. Hvilket må betegnes som perfekt timing.

Turen til Gjerrild er nemlig planlagt til at løbe af stablen her d. 20-22 April 2018 (næste weekend uge 16) og tilmeldingen er allerede åben.

Tilmeldingen foregår i forbindelse med den nye hjemmeside online via dette link: https://lystfiskerforening.dk/…/weekendstur-til-gjerrild-k…/

Her har de første 7 allerede tilmeldt sig turen. Ønsker man at deltage til spisning igennem weekend, så er det nødvendigt at man tilmelder sig senest Tirsdag d. 17 April 2018 af hensyn til indkøb.

Man må dog fortsat gerne møde op i løbet af weekenden og sige hej. Det ville være rigtig hyggeligt.

 

 

Opdateringer på hjemmeside:

På hjemmesiden er der sket nyt inden for de seneste par måneder. Her kommer et par headlines.

Opdateres fiskevand:

Der er kommet et nyt og opdateret oversigtskort over vores fiskevand. Det betyder bl.a at man nu kan tilføje et kort til google maps hvis det er noget man benytter.

Man kan ligeledes se parkeringpladser – hvor af der blevet tilføjet en ny officiel parkering på stykket ind mod Odder by. Ligeledes er der kommet en bid mere fiskevand.

Se mere her: https://lystfiskerforening.dk/fiskevand-odder-aa/

 

 

Fangstjournal appen på storskærm

 

Fangstjournal:

I Marts måned var Christian Skov fra DTU Aqua forbi og introducerer os for DTU Aqua´s fangstjournal. Det viste sig, at de også havde lavet et modul vi foreninger vil kun benytte på vores hjemmesider til registrering af fangster og samtidig bidrage til forskning omkring diverse fiskearter i Danmark.

Det modul har vi taget til os og det er nu i brug på hjemmesiden. Det vil sige, at du kan registrer dine fisketure på hjemmeside både dem med og uden fangst, upload billede og meget mere.

De data kan vi og bruge til at finde ud af hvem der fanger de største fisk i foreningen.

Gå ind og læs meget mere om det her: https://lystfiskerforening.dk/registrer-fisketur/

Forhåbentligt vi du/I tage det til jer og være med til at sikre, at vi i fremtiden har en aktiv fangstjournal. 

 

 

Generalforsamling:

Tilbage i Februar blev der afholdt Generalforsamling i OSF. Hvor det gik kan du også læse meget mere om på hjemmesiden. Her finder du både referat, de nye vedtægter der blevet stemt om på forsamlingen, formandberetning for 2017 og meget mere.

Læs mere her: https://lystfiskerforening.dk/generalforsamling-referat-20…/

 

Frank og Martin – 2 nye medlemmer der viser at fanen på en klubaften der stod på kystfiskeri
Nye medlemmer:

Til de efterhånden mange nye, som der er kommet til i løbet af vinteren/foråret vil jeg siger

Velkommen til Odder Sportsfiskerforening!

Jeg håber I falder godt til og får lyst til at deltage til vores arrangementer. Skulle I have nogen spørgsmål om alt fra a-å angående foreningen. Så tøv endelig med at tage kontakt til mig eller et andet medlem. For der er plads til alle og ingen kan vide alt fra starten. 

Jeg håber at møde jer alle i løbet af året hvad enten det må blive til en klubaften, ved vandet eller et andet arrangement i byen.

Ellers er der kun at sige knæk & bræk herfra. Fiskeriet er på vej ind i den bedste tid og jeg håber i må få et fortrinligt fiskår.

 

Med Venlig Hilsen

Christian Kjeldsen
Formand – Odder Sportsfiskerforening

Skriv et svar